เรียนภาษานอร์เวย์จากแบบฝึกหัดเติมคำบุพบทในช่องว่าง

กรุณาเติมคำบุพบทในช่องว่างให้ถูกต้อง
Egg er sunt og godt, og passer frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Mange er usikre hva er den beste måten å koke eggene . Noen foretrekker bløtkokte egg og noen liker hardkokte egg best. Selv liker jeg at eggene er medium kokt, at hviten er stivnet og plommen er flytende. å redusere risikoen for at eggene skal sprekke, er det best å ta dem ut kjøleskapet en stund før eggene skal kokes og stikke et lite hull enden egget en nål. Kok opp vannet før du legger eggene forsiktig ned kasserollen. Buk gjerne en skje å unngå at de sprekker. Koketiden avhenger litt av størrelsn eggene. Middels store egg trenger en kodetid 3-4 minutter dersom du vil ha dem veldig bløtkokte. en koketid 5 minutter har hviten stivnet, mens plommen fortsatt er flytende. Ønsker du hardkokte egg, må de kokes 8-10 minutter. å unngå at kokeprossessen fortsetter anbefales å avkjøle eggene litt kaldt vann dersom de ikke skal spises en gang. For å gjøre det lettere å få av skallet hardkokte egg, er det best å avkjøle eggen kaldt vann noen minutter før skallet tas .

Comment