เรียนภาษานอร์เวย์ออนไลน์
เหมาะสำหรับตั้งแต่ระดับเริ่มต้น พื้นฐาน ปานกลาง (A1-A2, A2-B1, B1-B2) ไปจนถึงสามารถสื่อสารได้
บทเรียน
บทสนทนา
รวมคำศัพท์
พจนานุกรม
วิดีโอ
เรียนภาษานอร์เวย์จากแบบฝึกหัดเติมคำบุพบทในช่องว่าง
กรุณาเติมคำบุพบทในช่องว่างให้ถูกต้อง
Egg er sunt og godt, og passer
frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Mange er usikre
hva
er den beste måten å koke eggene
. Noen foretrekker bløtkokte egg og noen liker hardkokte egg best. Selv liker jeg at eggene er medium kokt, at hviten er stivnet og plommen er flytende.
å redusere risikoen for at eggene skal sprekke, er det best å ta dem ut
kjøleskapet en stund før eggene skal kokes og stikke et lite hull
enden
egget
en nål. Kok opp vannet før du legger eggene forsiktig ned
kasserollen. Buk gjerne en skje
å unngå at de sprekker. Koketiden avhenger litt av størrelsn
eggene. Middels store egg trenger en kodetid
3-4 minutter dersom du vil ha dem veldig bløtkokte.
en koketid
5 minutter har hviten stivnet, mens plommen fortsatt er flytende. Ønsker du hardkokte egg, må de kokes 8-10 minutter.
å unngå at kokeprossessen fortsetter anbefales å avkjøle eggene litt
kaldt vann dersom de ikke skal spises
en gang. For å gjøre det lettere å få av skallet
hardkokte egg, er det best å avkjøle eggen
kaldt vann
noen minutter før skallet tas
.
Check
Hint
OK
บทความใหม่กว่า
บทความที่เก่ากว่า
หน้าแรก
Comment